اخبار مدارس و معاونت
افتخارآفرینی مدارس سما نجف آباد در جشنواره پژوهشی فرهیختگان جوان
- توضیحات
- زیر مجموعه: ROOT
- تاریخ ایجاد در 27 ارديبهشت 1402
افتخارآفرینی دانش آموزان پژوهشگر هنرستان پسرانه سما نجف آباد
در بهار1402، پنجمین جشنواره پژوهشی فرهیختگان جوان که نشان از استعدادهای ناب و برتر دانش آموزان سمایی دارد برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما و بنابر بر اعلام نتایج در پنجمین جشنواره فرهیختگان جوان ، دوتیم دانش آموزی از هنرستان پسرانه سما نجف آباد موفق به کسب رتبه های برتر در بین۶۵۰ پروژه و بیش از ۲۵۰۰ دانش آموز پژوهشگر از کل کشور شدند.
پروژه تیم اول هنرستان پسرانه نجف آباد :
تراکتور هوشمند به سرپرستی مهران غره الحمید و دانش آموزان امیرحسین هاشمی ، محمدرضا عسگری ، امیر حسین شمس کهریز سنگی ، محمد ایمانیان نجف آبادی
تراکتور تمام اتوماتیک هوشمند ساخته شده این امکان را دارد که تمام انرژی مورد نظر خود را از صفحه های فتوولتایک برای حرکت تامین می کند. همچنین قادر به حرکت در زمین های ناهموار، سنگ لاخی، زراعی و ... را دارد و با کمک سیستم تعلیق جناقی که بر روی آن نصب شده حرکت پایداری دارد .
با وجود اسکنر(360) درجه نصب شده بر روی این ربات، امکان کنترل و حرکت آن به صورت تمام اتوماتیک بوده و با بهره گیری از هوش مصنوعی در پردازش تصویرو پردازش متن، تمام اجسام و افراد حاضر را شناسایی و تشخیص می دهد. همچنین قادر به فعالیت در بیمارستان ها، فرودگاه ها، مراکز آموزشی و ... می باشد.
این تراکتور قابلیت اتصال به انواع مختلف تریلر ها از جمله :
- تریلر سم پاش اتوماتیک که با استفاده از هوش بالای تراکتور قابلیت تشخیص و شناسایی درختان و گیاهان را دارد و در هر لحظه تصاویر سمپاشی را برای کاربر ارسال می نماید .
- تریلر باربر ساخته شده قابلیت حمل و وزن کشی بار مورد نظر تا سقف 700 کیلو گرم را دارد و شرایط را برای باربری تمام اتوماتیک فراهم می کند .
پروژه تیم دوم هنرستان پسرانه نجف آباد :
ربات آتش نشان هوشمند به سرپرستی آقای مهران غرة الحمید و دانش آموزان عضو تیم این پروژه آقایان محمد مهدی امینی، ناصر صادقی و عرفان جمشیدیان از هنرستان پسرانه سما نجف آباد
ربات آتش نشان هوشمند قادراست با استفاده از هوش مصنوعی(machine learning) ، حریق و نوع آن را تشخیص داده و با توجه به نوع حریق به طرف آتش رفته و اقدام به اطفاء حریق کند. سنسورهای بکار رفته قادرند نوع آتش را براساس سوختن مایعات و جامدات تقسیم بندی کنند. این ربات همچنین به علت متریال بکار رفته در آن کاملا نسوز بوده و بدون هیچ آسیبی به نزدیکی آتش می رود. تایرهای این ربات از نوع تایر شنی(تایرتانکی) هستند که امکان گذشتن از موانع را به واسطه سیستم تعلیق به راحتی امکان پذیر می کند.
تشخیص آتش و گازهای انتشار شده در فضا توسط دوربین های ربات انجام می شود که بلافاصله پس از مطلع شدن از وقوع آتش سوزی جهت خاموش کردن آن اقدام می کندهمچنین قادراست درهنگام حریق برق و گاز را ازراه دور قطع کند. از این ربات می توان در مکان های صنعتی و مسکونی و به ویژه مکان هایی که اطفاء حریق مشکل است و می تواند تلفات انسانی در بر داشته باشد مانند : شرکت های هواپیمایی ، پروشیمی ها ، پالایشگاه ها و.... استفاده نمود.