معاونت سما

معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما

پست الکترونیکی:

moavenat4

معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد مسئولیت نظارت و مدیریت مدارس سما در مقاطع مختلف و نیز آموزشکده سما را بر عهده دارد. ارائه رهنمود های مختلف در جهت توسعه آموزش عالی و نیز آموزش در مقاطع پایین تر، مدیریت و نظارت بر عملکرد مدارس ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان، ارائه رهنمود های علمی جهت افزایش سطح علمی و نیز ارائه راهکارهای فرهنگی و هنری در مقاطع مختلف تحصیلی سازمان سما از جمله اهداف این معاونت می باشد.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی معاونت سما