دانش آموز سما نجف آباد برگزیده استانی در جشنواره نوجوان خوارزمی شد

حدیثه‌السادات شکراللهی دانش‌آموز دبیرستان دوره دوم سما نجف آباد با ساخت دستگاه هشداردهنده تنفسی موفق شد ضمن کسب عنوان برگزیده جشنواره نوجوان خوارزمی در استان اصفهان در زمینه زیست و پزشکی به مرحله کشوری راه یابد. وی پیش از این نیز در ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و هشتمین جشنواره رویش بنیاد ملی نخبگان موفق شده بود عنوان برگزیده این جشنواره را به خود اختصاص دهد.

کاربرد این اختراع دانش‌آموز سما نجف‌آباد برای افرادی است که مبتلا به بیماریهای تنفسی و آسم هستند و با اطلاع از میزان تنفس، رطوبت و دما بدن شخص و زمانی که فرد نیاز به اکسیژن کافی داشته باشد با روشن شدن چراغ و آلارم صوتی به بیمار یا اطرافیان هشدار می‌دهد.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس دانش آموز سما نجف آباد برگزیده استانی در جشنواره نوجوان خوارزمی شد