احداث گلخانه در مدارس سما نجف آباد نمادي از همت و تلاش دانش آموزان

photo 2017 03 04 09 55 22

به منظور غنی سازی اوقات فراغت، تقویت روحیه کارگروهی و مهارت آموزي دانش آموزان در كنار آموزش هاي نظري، با همت و تلاش دانش آموزان دبستان پسرانه دوره دوم نجف آباد گلخانه آموزشي در زميني به مساحت150مترمربع احداث شد. دانش آموزان علاقمند در ساعات درس کار و فناوری ضمن حضور در گلخانه با شيوه هاي كاشت و مراقبت از گیاهان آشنا شده و در عمل آن را تجربه کردند. طعم برداشت انواع صیفی جات بدون استفاده از مواد شیمیایی حاصل کارگروهی به کام دانش آموزان خوش آمد و افزايش اعتماد به نفس، ايجاد شور مضاعف و ايجاد جو همدلي و حس همکاری مشترك بين دانش آموزاني از دیگر مزایای معنوي احداث اين گلخانه بود.

شایان ذکر است دکتر زرهانی در آبان ماه سال جاری از مراحل احداث گلخانه بازدید و ابراز امیدواری کرد که با انجام و توسعه چنین اقداماتی، فرهنگ نگهداری و توسعه فضای سبز در بین دانش آموزان بخوبی نهادینه شود.

سید محمد ابریشمی نیا مشاور رئیس دانشگاه و معاون اداری و مالی سازمان سما نیز در حاشیه اولین جشنواره آئین های سرزمین من، ضمن بازدید از گلخانه دبستان پسرانه با روشهای کشت صیفی جات بدون استفاده از مواد شیمیایی، آشنا شد.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس احداث گلخانه در مدارس سما نجف آباد نمادي از همت و تلاش دانش آموزان