برگزاری مسابقات دومینو در سما نجف آباد

مسابقات دومینو بین دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی مدارس سما نجف آباد برگزار شد.

در این دوره از مسابقات 35 نفر از دانش آموزان در قالب 7 تیم به همراه خانواده های خود در فضایی پرنشاط با یکدیگر به رقابت پرداختند.دانش آموزان در گروه های 5 نفره به مدت 3 ساعت فرصت داشتند تا با موضوع آزاد طرح خود را اجرا کنند.هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد فضای رقابتی سالم و علمی میان دانش آموزان و افزایش حس همکاری و تعامل، پرورش خلاقیت و ابتکار، تقویت مهارتهای دقت و تمرکز، صبر و بردباری، طراحی هندسی، تقویت روحیه کارگاهی و مهارت بکارگیری ریاضی و مکانیک بود.

شاخص هایی چون نظم و پیام داشتن چیدمان ها، زیبایی و نوآوری گرافیکی، مدیریت، اجرای دقیق طرح، نظم چیدمان ها، ترکیب و تنوع و هدفمندی در رنگ ها و اشکال، خلاقیت هنری، ریزش کامل مهره ها از مهمترین موارد در رتبه بندی تیم ها بود که داوران پس از بررسی عملکرد گروهها، دانش آموزان برتر را انتخاب و معرفی کردند. افکتهای خلاقانه صوتی، نوری و شیمیایی، تم های مرتبط با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، افزایش جرم و حجم، حرکت پرتابه ای، حرکتی، تصویر سازی، ساخت سازه های مختلف، طراحی و رسم نمادهای طبیعت و نوشتارهای مختلف و در کنار آن مهارت های هنری و طراحی انواع مکانیسم های مکانیکی و الکترونیکی از زیبایی های این دوره از مسابقات بود.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس برگزاری مسابقات دومینو در سما نجف آباد