موفقیت دانش آموز سما نجف آباد در نمایشگاه هنرهای تجسمی هنگ کنگ

مژده طالب دانش آموز دبستان دخترانه سما نجف آباد در نمایشگاه هنر های تجسمی تحت عنوان هارمونی 2016 در هنگ کنگ، موفق شد نشان یادبود این دوره از مسابقات را بدست آورد. هدف از برگزاری این مسابقه، توسعه فرهنگ و هنر و ترویج صنایع خلاق و پرورش توانایی های هنری دانش آموزان بود. از سمیه نورمحمد معلم دبستان دخترانه سما نیز به عنوان مربی این دانش آموز تقدیر شد. شایان ذکر است مژده طالب به عنوان دانش آموز سمایی در این مسابقات شرکت کرد و عنوان مدرسه سما در تقدیر نامه این هنرمند و مربی او درج شده است. طالب پیش از این نیز در اولین همایش نویسندگان شهرستان، بعنوان کوچکترین تصویرگر کتاب معرفی شد. وی 3 عنوان اولی نقاشی در بین دانش آموزان شهرستان را در کارنامه خود دارد. کتاب تصویرگری شده توسط این دانش آموز با موضوع اخلاقی و تربیتی و با استفاده از احادیث معصومین(علیهم السلام) به چاپ رسیده است.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس موفقیت دانش آموز سما نجف آباد در نمایشگاه هنرهای تجسمی هنگ کنگ