مرضیه معین آموزگار دبستان پسرانه دوره اول سما نجف آباد، در هفتمین جشنواره ی تولید محتوای الکترونیکی استان اصفهان موفق شد در بین برگزیدگان قرار گیرد. در این جشنواره که با شرکت بالغ بر 4 هزار و 68 اثر از دانش‌آموزان و معلمان در سطح کل مناطق آموزشی استان اصفهان برگزار شد آثار توسط داوران در حوزه شهرستان‌ها و مناطق مختلف آموزش و پرورش مورد ارزیابی قرار گرفت و آثاری که 60 درصد از امتیازات لازم را به‌دست آورده بودند موفق به راه یابی به مرحله استانی شدند. در اختتامیه این جشنواره که با حضور محمدیان معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و قائدیها مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان برگزار گردید از برگزیدگان تقدیر شد.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس آموزگار سما نجف آباد در بین برگزیدگان استان در تولید محتوای الکترونیکی قرار گرفت