جشنواره بین المللی ریاضیات کانگورو در سما نجف آباد برگزار شد

یازدهمین دوره جشنواره بین المللی ریاضیات کانگورو با حضور بیش از 300 دانش آموز استان اصفهان در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم به میزبانی مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد برگزار شد.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد در حاشیه برگزاری این آزمون گفت:این مرکز به عنوان تنها نمایندگی برگزاری یازدهمین دوره جشنواره بین المللی ریاضیات کانگورو در استان اصفهان انتخاب شده است.

دکتر اسداله خاکی افزود: این آزمون یکی از بزرگترین برنامه های ترویج ریاضیات در دنیا است که با هدف سنجش هوش دانش آموزان در رشته ریاضی و افزایش اعتماد بنفس آنان و همچنین علاقه‌مند کردن دانش آموزان به فعالیت های ریاضی و توجه به رشد توانمندی و ارتقای آموزش ریاضی با رویکرد حل مسئله همه ساله در ۸۰ کشور و بیش از هفت میلیون شرکت کننده در سراسر جهان برگزار می شود. وی افزود: مشخصه‌ی روز ریاضیات کانگورو، شادی‌بخش و پر نشاط بودن فضای آن روز برای دانش‌آموزان است و به همین جهت علاوه‌ بر برگزاری این مسابقه، فعالیت‌های فردی و گروهی دیگری نیز برای دانش‌آموزان پیش بینی و اجرا شد.

گفتنی است جشنواره کانگورو یک برنامه غیر رقابتی و ترویجی است و هدف اصلی این مسابقه به‌کارگیری توانمندی دانش‌آموزان در حل خلاقانه مسئله‌های ریاضی است. محتوای دانشی مسئله‌های کانگورو پیچیده نیست و پاسخ دادن به آنها نیاز به آمادگی ویژه‌ای ندارد. مسئله‌های کانگورو بر قدرت تفکر و خلاقیت دانش‌آموزان تمرکز دارد نه دانش ریاضی آنها.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس جشنواره بین المللی ریاضیات کانگورو در سما نجف آباد برگزار شد