به گزارش روابط عمومی سما، با هدف تربیت دانش‌آموزان دارای توانمندی لازم برای ورود به عرصه اشتغال، بازارچه مهارتی تولیدات دانش‌آموزان مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف‌آباد برپا شد.

این بازارچه با مشارکت دانش آموزان تمامی مقاطع و شامل عرضه محصولات تولیدی آنان در قالب طرح های مهارت آموزی در مدارس با هدف توسعه توانمندی‌های آنان در راستای شعار هر دانش آموز یک مهارت، تقویت روحیه‌ی کارآفرینی، کسب مهارت و تجربه برای ورود به بازار کار برپا شد.

DSC07094

در این بازارچه آثار هنری و دستاوردهای مهارتی دانش‌آموزان از جمله فرشینه بافی، نمد دوزی، قلاب بافی، صنایع دستی، سرمه دوزی، مینا کاری، محصولات گلخانه ای شامل گل هاي تزیینی و آپارتماني، هنر چوب، فلز، سفال و سرامیک، طراحی و نقاشی، معرق، قلم زنی، پخت غذاهای سنتی و سایر محصولات و دست سازه های دانش آموزان در معرض دید عموم قرار گرفت.

حضور خانواده ها در کنار دانش آموزان، معلمین و مسئولان مدارس از نکات قابل توجه و تاثیرگذار این بازارچه بود. گفتنی است کلیه عواید و درآمد حاصل از فروش تولیدات در این بازارچه به منظور ایجاد انگیزه، به طور مستقیم به دانش آموزان تعلق گرفت.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس با هدف آمادگی برای ورود به عرصه اشتغال، بازارچه مهارتی تولیدات دانش‌آموزان در سما نجف‌آباد برپا شد