جشنواره«آیین های سرزمین من» در سما نجف آباد برگزار شد

جشنواره «آیین های سرزمین من» با مرکزیت دبستان دخترانه و نمایشگاهی به مناسبت روز حماسه و ایثار نجف آباد به همت دبستان پسرانه دوره اول با حضور دکتر منظری توکلی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام معتمدی معاون فرهنگی و تربیتی سازمان سما، عطاالله سلطانی صبور معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما، دکتر نقش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، دکتر اسدالله خاکی معاون دانشگاه و رئيس مركز آموزشي و فرهنگي سما نجف آباد، جمعی از معاونین و مسئولین آموزش و پرورش شهرستان، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، مدیران مدارس و خانواده های دانش آموزان در مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد برگزار شد.

این جشنواره با هدف معرفی شهدا، مشاهیر، مشاغل سنتی، صنایع دستی، غذاهای سنتی،بازی های بومی و محلی شهرستان و پوشاک اقوام مختلف، آیین ها و جشن های ایرانیان باستان و با رویکرد آشنایی نسل امروز با آداب و رسوم و سنن نیاکان خود و تلاش برای زنده نگه داشتن آن برپا شد.

معاون دانشگاه و رئيس مركز آموزشي و فرهنگي سما نجف آباد در آیین افتتاح این جشنواره گفت: «جشنواره آیین های سرزمین من به همت مدیران، معلمین، دانش آموزان و همراهی و همکاری چشمگیر والدین برگزار شد و دانش آموزان ضمن آشنایی و بهره گیری از توانمندی های خود، انجام یک کار گروهی را در کنار یکدیگر تمرین کردند.»

دکتر اسدالله خاکی آشنایی دانش آموزان با مشاغل، صنایع دستی، غذاهای سنتی بومی، انتخاب الگوی مصرف تغذیه سالم در کنار آموزش مهارت های زندگی اجتماعی و حرفه ای و همچنین حرفه آموزی را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

IMG 8546IMG 8553IMG 8585IMG 8644IMG 8665

IMG 8731IMG 8752IMG 8806IMG 8871IMG 8935IMG 8944IMG 8974IMG 9052IMG 9059IMG 9081IMG 9086IMG 9090IMG 9104IMG 9263

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس جشنواره«آیین های سرزمین من» در سما نجف آباد برگزار شد