نخستین نشست تشکلهای دانش آموزی مدارس سما نجف آباد با هدف بهبود و توسعه نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری در برنامه ریزی ها با مشارکت دانش آموزان، با حضور اعضای شوراهای دانش آموزی، بسیج، انجمن های اسلامی، پیشتازان و فرزانگان مدارس برگزار شد.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد با تاکید بر لزوم طراحی و اجرای برنامه های فراگیر جهت بهره مندی دانش آموزان تمامی مقاطع تحصیلی توسط تشکلها، افزود: «تشکلهای دانش آموزی از ارکان مدرسه محسوب می شوند و با ایجاد پل ارتباطی میان دانش آموزان و مدیران، قادر خواهند بود نقش موثری در پیشرفت برنامه های مدارس داشته باشند.» وی خطاب به دانش آموزان با تاکید بر لزوم تقویت روحیه مطالبه گری، از آنان خواست با نگاه و اندیشه نو و ارائه راهکارهای عملی، در کنار مدیران مدارس قرار گرفته و ضمن شناخت معایب و نقایص امور، تمامی سعی و توان خود را در رفع آنها بکار گیرند.

دکتر اسدالله خاکی خاطر نشان کرد: «با توجه به تغییر راه و روش مقابله و ستیز سردمداران استکبار، تمامی تشکلهای دانش آموزی می بایست با نگاه جامع نگر، دین داری، علم اندوزی و اخلاق مداری علاوه بر تاثیرگذاری در جامعه، آمادگی لازم در دفاع از دستاوردهای انقلاب و ارزشهای کشور اسلامی خود را داشته باشند.»

ارائه گزارش برنامه های انجام شده و طرحهای پیش رو توسط نمایندگان تشکلها، پایان بخش نخستین نشست تشکلهای دانش آموزی مدارس سما نجف آباد بود.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس در نخستین نشست تشکلهای دانش آموزی مدارس سما نجف آباد مطرح شد: تاکید بر لزوم عملیاتی کردن برنامه های فراگیر