کسب رتبه سوم استان در جشنواره نوجوان خوارزمی توسط دانش آموز سما نجف آباد

عرشیا عرب دانش‌آموز متوسطه دوره اول سما نجف آباد موفق شد رتبه سوم استان را در جشنواره نوجوان خوارزمی به خود اختصاص دهد.

وی با ساخت کفی کفش ضمن کسب عنوان دوم شهرستان به مرحله استانی راه یافت و در بخش استانی نیز در محور دست سازه ها موفق به کسب عنوان سومی این جشنواره شد.
این دانش‌آموز سما نجف‌آباد در خصوص کاربرد ساخته خود گفت: «مطابق علوم ماساژ درمانی، ماساژ دادن هر نقطه در پای انسان موجب رفع درد یک قسمت از بدن می شود که اهمیت وجود چنین سیستمی را به خوبی نمایان می کند.» عرشیا عرب افزود:«با بهره گیری از این سیستم می توان کفشی را طراحی و تولید کرد تا به راحتی و با استفاده از گوشی هوشمند برای رفع دردهای بدن اقدام شود.»

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس کسب رتبه سوم استان در جشنواره نوجوان خوارزمی توسط دانش آموز سما نجف آباد