جشن شکرگزاری یادگیری مهارت خواندن قرآن با حضور حجت الاسلام حسناتی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان، دکتر اسداله خاکی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما، معاونان و کارشناسان اداره آموزش و پرورش شهرستان و دانش آموزان پایه سوم مدارس سما و مدارس خرید خدمات آموزشی در مرکز  آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد برگزار شد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان با ابراز خرسندی از حضور در بین دانش آموزان از مسئولین مجموعه سما به جهت تحت پوشش گرفتن 3مدرسه خرید خدمات آموزشی و همچنین فراهم آوردن شرایط برگزاری این جشن قدردانی کرد.
حجت الاسلام حسناتی با اشاره به جایگاه ارزشمند معلم در دین و جامعه، خطاب به دانش آموزان گفت: «شما می بایست نهایت احترام را به پدر و مادر که اولین معلم برای شما هستند، بگذارید.»

وی افزود: «مطابق روایات بهترین شما کسی است که قرآن را یاد بگیرد و به دیگران هم بیاموزد، بنابراین شما نیز ضمن تلاش در درس خواندن، در کسب ادب و اخلاق نیکو و فراگیری قرآن نیز تمامی کوشش خود را بکار بگیرید.»
در پایان این مراسم به هر یک از دانش آموزان به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس برگزاری جشن قرآن در مجتمع مدارس سما نجف آباد با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان