مدارس سما نجف آباد قهرمان لیگ سافتبال دانش آموزی استان اصفهان شد

تیم دبستان سما نجف آباد در اولین دوره رقابت های لیگ سافتبال دانش آموزی استان اصفهان به مقام قهرمانی دست یافت. همزمان با روز جهانی سافتبال، رقابت های دانش آموزی این رشته در استان اصفهان با حضور 57 دانش آموز در قالب 4 تیم برگزار شد. در این رقابت ها پس از تیم دبستان سما نجف آباد، تیم "ب" دبستان سما دوم شد و تیم اصفهان بر سکوی سوم ایستاد. در رده سنی 12تا 15 سال نیز تیم سما واحد نجف آباد نایب قهرمان شد. شایان ذکر است پیرو تاکید معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد در خصوص ایجاد و توسعه این رشته ورزشی در مدارس سما، تفاهم نامه مشترک بین این معاونت و هیات سافتبال استان، منعقد و از مهرماه سال گذشته مدارس سما نجف آباد بعنوان تنها پایگاه سافتبال در استان اصفهان شناخته شد.

تهیه گزارش صدا و سیمای اصفهان از تمرینات سافتبال 2

مدارس سما نجف آباد اولین مدارس در استان هستند که در رده سنی 12-10 سال این ورزش را به شکل جدی دنبال می کنند. سافتبال یک ورزش گروهی است که با نوعی دسته چوب(bat) و توپ توسط ۹ بازیکن در یک زمین چمن بازی می شود، این رشته از بیسبال ریشه گرفته و در برخی از شهرهای کشور از جمله اصفهان از جایگاه خاصی برخوردار است. رئیس فدراسیون جهانی بیسبال و سافتبال دی ماه سال 94 در سفر به اصفهان از انتخاب این شهر به عنوان پایتخت بیسبال و سافتبال جنوب کشور خبر داد و گفت: اصفهان می تواند با برنامه ریزی مناسب در راه گسترش این رشته ها در کشورمان پیشگام باشد.

تقدیر از حوزه معاونت سما

گفتنی است در مراسمی با حضور رئیس کمیته سافتبال استان اصفهان از حوزه معاونت سما نجف آباد به پاس تلاشهای اثربخش در زمینه گسترش و پیشرفت ورزش سافتبال تقدیر شد.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار مدارس مدارس سما نجف آباد قهرمان لیگ سافتبال دانش آموزی استان اصفهان شد