اخبار آموزشکده

سما نجف آباد پرتلاش در فعالیتهای کاربنیان

سما نجف آباد در راستای اهداف و سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما، اقدام به راه اندازی کارگاههای تولیدی دوخت، خدمات فنی مکانیک خودرو و تولید تابلوهای آموزشی برق صنعتی و الکترونیک نمود. کارگاه تولیدی دوخت با مشارکت دانشجویان و اساتید رشته طراحی و دوخت، دوخت روپوشهای کارگاهی و آزمایشگاهی و لباس فرم مدارس سما را در دستور کار خود دارد که این محصولات با قیمت بسیار نازلتر از موارد مشابه، خواهد توانست علاوه بر مصارف داخلی، بخشی از نيازهاي سایر متقاضیان را نیز برطرف نمايد.

کارگاه خدمات فنی مکانیک خودرو با مساحت 72متر مربع و ارائه انواع خدمات خودرویی با توجه به پتانسیل رشته مکانیک خودرو در آموزشکده فنی و حرفه ای سما نجف آباد، گامی دیگر در تحقق اهداف دانشگاه و سازمان سما است. شایان ذکر است با توجه به توافقات حاصله، راه اندازی شعبه دوم این کارگاه در محل واحد دانشگاهی و ارائه خدمات به بیش از 29هزار دانشجو، استاد و کارمند از طرحهای در دست اقدام است که بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

تولید تابلوهای آموزشی کارگاه های مختلف رشته برق صنعتی و الکترونیک از دیگر فعالیتهای کاربنیان است که کلیه مراحل ساخت تابلو اعم از طراحی نقشه، ساخت اسکلت و نصب تجهیزات در آموزشکده انجام گرفته است. این تابلوی آموزشی با برند آموزشکده فنی و حرفه ای سما نجف آباد طراحی و تولید شده است و با دارا بودن جدید ترین و باکیفیت ترین تجهیزات موجود، مجموعه کاملی جهت انجام آزمایشات مختلف بر روی انواع ماشین های الکتریکی اعم از موتور، ژنراتور و ترانسفورماتور می باشد. دارا بودن انواع وسایل جهت اندازه گیری ولتاژ و جریان، امکان بارگذاری های مختلف روی ترانسفورماتورها و بارگذاری مکانیکی روی موتورها، امکان انجام آزمایشات مختلف روی موتورها و ژنراتورها بخشی از ویژگی های این تابلوی آموزشی است. تولید انبوه این تابلو برای آموزشکده ها و واحدهای دانشگاهی متقاضی از دیگر برنامه هایی است که در آینده نزدیک شاهد تحقق آن خواهیم بود.

گفتنی است این فعالیتها با استفاده از توان و ظرفیت دانشجویان و اساتید رشته های مربوطه انجام می پذیرد و ضمن درآمدزایی غیرشهریه ای، موجب اشتغال زایی و مهارت آموزی برای دانشجویان و حمایت از تولیدات داخلی می شود.

photo 2017 04 18 11 15 04

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار آموزشکده سما نجف آباد پرتلاش در فعالیتهای کاربنیان