اخبار آموزشکده

دانشجوی سما نجف آباد پیشگام در کارآفرینی و تحقق تولید و اشتغال

سمیه اکبری دانشجوی رشته طراحی و دوخت سما نجف آباد با احداث کارگاه تولیدی و ایجاد اشتغال برای 64 نفر، بعنوان کارآفرین مشاغل خانگی در سالهای 93 و 94 از سوی معاون استاندار و رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی شهرستان مورد تقدیر قرار گرفت. این دانشجوی سما نجف آباد با دارا بودن 10 سال سابقه کار در زمینه سرمه دوزی و سوزن دوزی، موفق به کارآفرینی برای زنان در مشاغل خانگی شده است.

اکبری از آمادگی خود برای ایجاد اشتغال ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته طراحی و دوخت خبر داد و افزود: «دانشجویان با آموزشهای تخصصی که در آموزشکده سما و در این رشته می بینند قادر خواهند بود در کارگاههای تولیدی و حتی در منزل درآمد کسب کنند.» این دانشجوی سما نجف آباد تاکنون 185ساعت حضور در همایشها و نمایشگاههای کشوری در رشته های سوزن دوزی و سرمه دوزی دارد. وی انتخاب مجدد این رشته در صورت بازگشت به دوران نوجوانی را جذابیتها و قابلیتهای بالای آن دانست و آموزش گوشه ای از دریای هنر به علاقمندان را جزء افتخارات خود برشمرد.»گفتنی است یکی از هنرجویان وی موفق به کسب رتبه اول کشور در زمینه سرمه دوزی شده است.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار آموزشکده دانشجوی سما نجف آباد پیشگام در کارآفرینی و تحقق تولید و اشتغال