اخبار آموزشکده

نخستین جشنواره استانی طراحی لباس اجتماعی با رویکرد ایرانی اسلامی در دو بخش طراحی لباس و دوخت طرحهای منتخب به همت مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد و با حمایت و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد برگزار شد. در مراسم اختتامیه این جشنواره که با حضور حجت الاسلام حسناتی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان نجف آباد، مهران مجلسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد و هیات رئیسه، جمعی از اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه طراحی و دوخت لباس برگزار شد، اسداله خاکی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد ضمن تقدیر از شرکت کنندگان افزود: تفکر برگزاری این جشنواره از یکسال پیش آغاز و اکنون به همت اساتید، کارکنان و دانشجویان پس از رایزنی های بسیار و مشورت با اساتید مطرح در این حوزه اجرایی شد. وی ادامه داد از 120 طرح ارسال شده به دبیرخانه جشنواره 60 طرح برای داوری نهایی انتخاب و از این میان 5 اثر به عنوان طرح برتر و 5 اثر به عنوان طرحهای قابل تقدیر، برگزیده شد.

معاون دانشگاه در مرکز سما افزود: کشور ما با فرهنگ، آموزه ها و باورهای دینی غنی، امروز با یک چالش عظیم در مسیر طراحی و دوخت لباس روبروست. وی با اشاره به پتانسیل و توانمندی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد و آموزشکده فنی و حرفه ای سما، ابراز امیدواری کرد با حمایت مسئولین ذیربط، شاهد حفظ و تقویت فرهنگ و هویت اسلامی و ایرانی، هدایت بازار تولید و همچنین ترغیب مردم به پرهیز از انتخاب و مصرف الگوهای بیگانه باشیم و به این رسالت سنگین خود در این زمینه جامعه عمل بپوشانیم.

حجت الاسلام حسناتی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان نجف آباد ضمن با ارزش شمردن برگزاری جشنواره هایی در این حیطه و قدردانی از دست‌اندرکاران آن، به پیشینه لباس در بدو خلقت انسان اشاره کرد و افزود: انسان کرامتی عظیم دارد که می بایست این کرامت به نحو مطلوب حفظ شود و بحث نوع پوشش و لباس بخشی از آن است. وی با بیان آیات و روایات در این خصوص اظهار کرد: لباس از نعمتهای بسیار ارزشمند الهی است که به انسان زینت بخشیده و فلسفه اش حفظ آبروی آدمی است. امام جمعه شهرستان خاطر نشان کرد: لباس اسیر ماست و اگر همین لباس وسیله برای بالیدن شد کرامت انسانی خدشه دار شده و در این صورت انسان اسیر لباس خواهد شد. وی تصریح کرد: در طراحی لباس باید سادگی، کرامت و تنوع رعایت شود. حجت الاسلام حسناتی بیان داشت: هنر بروز دارایی ها در قالبهای گوناگون است و هنرمند هرچه بیشتر به دارایی های یک ملت آگاه باشد می تواند آن را در قالب هنر مجسم کند. وی در پایان ابراز امیدواری کرد این جشنواره زمینه تشویق هنرمندان و آشنایی آنان با هنرهای اسلامی را بیش از پیش فراهم نماید. سید علی مجابی رئیس دانشکده هنر، معماری و مهندسی شهرسازی نیز پیرامون پوشش زن در ایران باستان، مروری بر جریانهای مد و لباس و تاریخچه آن مباحثی را برای حاضرین مطرح نمود.

در ادامه از برترینهای جشنواره با اهدای لوح و هدایای نقدی توسط ریاست دانشگاه و مسئولین برگزار کننده جشنواره، تجلیل بعمل آمد. شایان ذکر است نمایشگاهی از طرح‌های راه‌یافته به بخش پایانی جشنواره در محل دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد در معرض دید عموم قرار گرفته است.

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار آموزشکده دانشگاه آزاد اسلامی و سما نجف آباد میزبان نخستین جشنواره استانی طراحی لباس اجتماعی