اخبار آموزشکده

جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود آموزشکده فنی و حرفه ای سما نجف آباد با هدف آشنايي دانشجويان با قوانين و مقررات حوزه‌هاي مختلف دانشگاه در دو نوبت برگزار شد. اسداله خاکی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نجف آباد ضمن خیرمقدم به دانشجویان، انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و آموزشکده فنی و حرفه ای سما را به عنوان محل ادامه تحصیل خود، به لحاظ اعتبار ملی و بین المللی انتخابی شایسته و آگاهانه ارزیابی کرد. وی به اهمیت دوره های کاردانی اشاره کرد و افزود: «نگاه امروز دانشگاه و جامعه به این دوره تحصیلی به عنوان یک نیاز مبرم در جامعه، نگاه ویژه و ارزشی است و امروز نیاز به نیروهای کاردان در مشاغل مختلف بیش از پیش احساس می شود.»

وی خطاب به دانشجویان خاطر نشان کرد: «رویکرد دانشگاه و سازمان سما توام نمودن علم و عمل است و شما می بایست در این دوره ضمن کسب دانش تئوری، با یک حرفه آشنا شده و ضمن ایجاد شغل برای خود، در آینده بتوانید کارآفرین باشید.» رئیس مرکز سما نجف آباد با تاکید بر اهمیت مشاوره گفت: «انسان همیشه نیاز به همفکری و هم اندیشی و راهنمایی دیگران دارد و این نیاز به خصوص برای نسل جوان که مورد هجمه های فرهنگی از سوی دشمنان هستند بیش از دیگر قشرها احساس می شود.» معاون دانشگاه در مرکز سما از دانشجویان خواست مجدانه و با علاقه به تحصیل علم بپردازند و با سیاستهای دانشگاه همراه شوند. وی افزود: «هر مقطعی از عمر انسان متناسب با یک فعالیتی است اما ادامه تحصیل و کسب دانش و مهارت در تمام طول عمر، ارزشمند و پسندیده است و نباید هیچ بهانه ای انسان را از کسب علم و دانش در این مسیر بازدارد.»

شما اینجا هستید: صفحه اصلی اخبار و تازه ها اخبار آموزشکده برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد نجف آباد